Maak kans op deelname aan ALTERNATE’s Airsoft Event: ALTERNATE’s HACKERS HUNT

Heel digitaal Nederland ligt onder vuur. Wij van Alternate strijden terug! Hiervoor zijn we op zoek naar speciale elite eenheden die ons ondersteunen in de strijd tegen een meedogenloze hacker.  Niemand mag horen van deze geheime missie. Niet je partner, niet je familie, niet je vrienden en ook niet je buurman.  Do you have what it takes?

  • Inschrijven kan van 19 februari 2018 t/m 11 maart 2018
  • Deelname alleen mogelijk v.a. 18 jaar
  • Critical Hit Outdoor selecteert 12x twee winnaars (24 deelnemers totaal)
  • Bekendmaking winnaars voor deelname evenement: week 12 (19 tot 25 maart 2018)
  • Iedereen die zich inschrijft, ook degene die niet geselecteerd wordt, krijgt na afloop een kortingsvoucher van Critical Hit Outdoor, deze wordt per e-mail doorgestuurd en kan verzilverd worden voor een ander evenement

Neem deel en maak kans op grote prijzen tijdens het Airsoft evenement

Afbeeldingsresultaat voor hackers

TOP SECRET BRIEFING

Wij zijn op zoek naar de beste contractors voor deze gewaagde missie.

Wat is er aan de hand?

Er is een hacker die probeert om zeer gevoelige informatie te bemachtigen. Daarnaast schept hij disorder, terreur en chaos. Hij moet gestopt worden voor het te laat is!

Missie:

Jullie zijn de beste huurlingen en moeten Mister X zien te stoppen. Bouw een unieke super computer, traceer Mister X en werk samen om hem te vangen.Zoals elke huurling zal je rijkelijk beloond worden wanneer je de missie volbrengt. Doe wat jullie moeten doen, we willen hem hoe dan ook te pakken krijgen.

Wanneer?

Jullie zullen op zondag 29 april 2018 worden uitgezonden naar Eethen, Noord Brabant. Hier worden jullie voorzien van munitie en uitrusting. Eigen spullen meenemen is dus niet nodig en worden niet geaccepteerd tijdens de missie.

Sign up!

Geef je samen met een kameraad op. Je moet wel blind op hem of haar kunnen vertrouwen, want jullie worden brothers in arms! Wie weet worden jullie wel geselecteerd voor ons elite korps.

Aanmeld formulier