Bij Critical Hit Outdoor kun je terecht voor de leukste, gezelligste én meest uitdagende tactische uitjes, op de mooiste airsoft-locaties van Nederland. Ideaal voor een bedrijfsuitje of teambuilding, een vrijgezellenfeestje, een vriendenuitje of een familie-uitje. Onze enthousiaste en zeer deskundige spelbegeleiders zullen jou en je vrienden/familieleden/collega’s een onvergetelijke dag laten beleven. onze specialiteit is Airsoft, een nog onbekende schietsport die te vergelijken is met Paintball.

Wil je weten wat airsoft precies is? Klik dan hier.

Voor volwassenen…

Op al onze locaties organiseren we uitdagende schietsport arrangementen. Je kunt zelf bepalen hoelang je wilt airsoften en of paintballen. Het is ook mogelijk om één van de speciale storyline missies te spelen. Naast airsoft & paintball is er ook voor ‘Coureurs’ genoeg te doen op de locatie in Valburg. Uitleven bij het 4×4- en quad-rijden, segway enz.

…maar ook voor kinderen

Op onze locatie in Valburg is airsoft & Paintball ook mogelijk voor kinderen van 9 t/m 13 jaar. Voor oudere kinderen is airsoft helaas niet toegestaan, maar voor hen is paintball een leuk en zeer uitdagend alternatief, op al onze locaties. Hierdoor zijn de arrangementen van Critical Hit Airsoft ook heel geschikt voor familie-uitjes, want terwijl de volwassenen airsoften, kunnen de kinderen zich uitleven tijdens het paintballen.

Catering

Het airsoften of paintballen wordt nóg leuker door de voorpret tijdens een luxe lunch en het nagenieten tijdens een overheerlijke BBQ. Daarom zorgt Critical Hit Airsoft voor een uitstekende catering.

Kosten

Je kunt bij ons al vanaf € 32,50 p.p. (minimaal 10 deelnemers) genieten van een geweldig airsoft / Paintball arrangement. En desgewenst kunnen wij altijd een arrangement-op-maat aanbieden.  

Offerte aanvragen