Bij ons kun je terecht voor de meest uitdagende Airsoft evenementen van Nederland. We hebben meerdere locaties waar we onze arrangementen aanbieden dat zijn oa:

CH_30417_0-2

 

Teamspirit, gezelligheid & fair-play zijn bij ons erg belangrijk. We hebben goed getrainde en gecertificeerde spel begeleiders, deze doen er alles aan doen om iedereen een mooie dag te geven.

 

Mogelijkheden van onze unieke locaties

 

Onze Airsoft locaties zijn tussen de 1 en 7 hectare groot. Daarom zijn De locaties zijn bestemd vanaf 10 tot wel 100 personen. Op de locatie kun je gebruik maken van de volgende veel faciliteiten oa: gratis stroom, gratis water, catering, toiletten en douches. En bieden veel tactische outdoor activiteiten aan op onze locaties.

Kosten

Je kunt bij ons al vanaf € 29,95 p/p (min 10Pers) terecht voor een Airsoft arrangement.

Airsoft Storyline missies

CH_30417_Tacsim_17

Storyline gebaseerde spelen zijn ideaal voor teamuitjes, vriendenuitje. Omdat deze gewoon een bijzondere extra ervaring geven aan een Airsoft arrangement. Daarom hebben wij een zeer grote database met leuke uitdagen missie georiënteerde opdrachten.  Daarom hebben we een aantal van de meest populaire ad-on storyline missies hieronder geplaatst.

Operation Narcos:

Met Operation Narcos ga je met jouw team een Drug laboratorium opbouwen en XTC of Cocaïne produceren. Voordat je kan gaat produseren ga je samen met je team op zoek naar alle onderdelen om een laboratorium te kunnen bouwen. Daarna controleert de professor je lab, indien het werkt kan je van start gaan. En beginnen met produceren.  Daarna zal jullie eigen koerier  de producten veilig moeten vervoeren. Het gaat er om welk team zal de meeste produceren of het snelst klaar zijn.

Operation S.W.A.T:

FC_61 (Medium)

1 van de teams begeleid een gevangen transport,  vervolgens heeft de high value gevangen heeft een beloning van 10.000.000 uitgeloofd voor iedereen die hem bevrijd. Daarom is er een 2de team met alleen maar huurlingen die het transport zullen proberen te veroveren. het gaat er om welk team zal succesvol zijn?  S.W.A.T of de Huurlingen.

Operation: King of the Hill

Bij deze missie ga je met jouw team leden door de jungle. Er zijn overal boobytraps en rebellen die op jullie aan het jagen zijn. De Hill is een extractie punt waar je opgehaald wordt. Missie:  Komt veilig met heel je team aan op “de Hill” bereikt en hou de hill vast vast tot het transport gearriveerd is.

 Operation Mushroom:

FC_36 (Medium)

De omgeving is radioactief geworden door mini nucleaire bommen die door terroristen tot ontploffing zijn gebracht. Na jaren zijn er nog stukken zo erg radioactief dan deze alleen te betreden zijn met speciale kleding. In deze gebieden ligt wel geld, goud, cocaïne opgeslagen. Zorg dat je met jouw team het meeste, Geld, Coke & goed weet te vinden, schoon te maken en naar je basis kamp brengt.

Deze Airsoft Storyline missies hebben toeslag van € 3,50 p/p maar duren wel minimaal 1,5 uur langer dan basis Airsoft.
(maandag t/m vrijdag minimaal 20 pers. Zaterdag & zondag minimaal 10 pers).