Airsoft Storyline Events van Critical Hit

Wat zijn Airsoft Storyline Events bij Critical Hit Events.

In tegenstelling van Arcade Airsoft evenement hebben wij ook Airsoft Storyline Events. Dit zijn onze unieke Airsoft evenementen met een verhaallijn in de games. De gameplay heeft dan ook een extra moeilijkheid graad d.m.v. extra regels zoals geen full auto schieten toegestaan. Alleen singleshot of burstfire door support gunners.

Airsoft Storyline spellen zelf zijn dan ook gebaseerd op missies met meerdere objectiefs. In sommige gevallen zijn er ook in-game roleplay acteurs.  Uiteraard geeft dit een extra beleving van realisme, wat zo’n Airsoft evenement helemaal af maakt.

Doorlopende Airsoft Storyline

We organiseren ook doorlopende Storyline Events. Deze Events spelen zich gemiddeld 1 x per maand af op 1 van onze 3 Airsoft locaties. Tijdens deze Airsoft Storyline Events hebben we een vaste blog fotograaf/oorlog verslaggever. Hij speelt mee als een in-game roleplay karakter.

De fotograaf schrijft achteraf een blog over het event. Het Blog wordt op onze website gepubliceerd. Deze events zijn altijd zonder groepen Airsoft introducés,  omdat we de gameplay lat dan nog een stukje hoger leggen. Alles draait om de beleving, spanning, realisme.

De Factie’s

Bij deze Events maken wij gebruik van 3 facties / teams met elk een eigen unieke achtergrond verhaal.

Elke Factie heeft ook een eigen base commander welke zijn teams aanstuurt op de Airsoft Events.

De Airsoft missies voor de doorlopende storyline zijn vaak nog uitdagender,  spannender, en meer realisme.  Ook de base commader zal acteren als een in-game roleplay acteur.

De populariteit van deze type events zorgt er voor dat deze ook vaak druk bezocht wordt, wat dus mooie grote veldslagen met zich mee brengt.

Waar en Wanneer

Op onze Airsoft Agenda kan je bekijken wanneer al onze open airsoft evenementen zijn, en de Airsoft Storyline Events zijn duidelijk aangegeven met een Operations naam;  zoals Operation:  New Dawn bv.