Quad- en 4×4-rijden

Critical Hit Airsoft doet meer dan alleen airsoft-evenementen, want op onze locatie in Valburg kan je ook terecht voor quad- en 4×4-rijden. Heel erg leuk voor een bedrijfsuitje, teambuilding, vrijgezellenfeestje of vriendenuitje!

4×4

4×4-rijden – ook wel terrein rijden genoemd – is echt een unieke belevenis, waarbij de adrenaline door je lichaam giert. Dit is wel even iets anders dan in een Opel over de A12: door de modder rijden, heuvels beklimmen en afdalen, en spectaculaire hindernissen bedwingen. En dan ook nog op het grootste en meest uitdagende 4×4-terrein van Nederland. Dit móet je een keer hebben gedaan. En bij ons kan het…

Quad

Nog nooit op een quad gereden? Dat wordt dan hoog tijd! Ons uitdagende quadterrein beschikt over drie verschillende banen waar je je heerlijk kunt uitleven. Een geweldige ervaring!

4×4/quad en airsoft

Als je op zoek bent naar een spectaculaire dag vol afwisseling, of als je twee dagen met je vrienden of collega’s op stap wilt, kan je het airsoften natuurlijk ook combineren met 4×4- en quad-rijden! ’s Morgens stap je in de terreinwagen of op de quad, en na de lunch ga je airsoften. Of als je twee dagen op pad wilt: de ene dag 4×4-/quad-rijden en de andere dag airsoften, of andersom. Het is allemaal mogelijk en we denken graag met je mee over een programma op maat. Met elkaar maken we er een onvergetelijke belevenis van!

Offerte aanvragen