Speciale airsoft-missies

Bij een airsoft-arrangement van 6 uur kan je bij Critical Hit Airsoft kiezen voor één van onze speciale airsoft storyline missies. Met zo’n missie wordt airsoft nóg leuker, spannender en uitdagender. We verdelen de deelnemers in teams, waarna de teams diverse opdrachten/missies moeten uitvoeren. Zulke airsoft-missies zijn ideaal voor teambuilding, bedrijfsuitjes en vriendenuitjes.

Critical Hit Airsoft beschikt over een omvangrijke database met leuke uitdagende missies. Hierna geven we een overzicht van de populairste airsoft storyline missies.

Operation Narcos

Bij Operation Narcos ga je met jouw team een drugslaboratorium opbouwen en xtc of cocaïne produceren. Voordat je kunt gaan produceren, ga je samen met je team op zoek naar alle onderdelen om een laboratorium te kunnen bouwen. Daarna controleert de professor je lab en als het werkt, kan je van start en beginnen met de productie. Daarna zal je eigen koerier de geproduceerde drugs veilig moeten vervoeren. Het gaat erom welk team de meeste drugs produceert of welk team als eerste klaar is met de missie.

Operation S.W.A.T.

Bij Operation S.W.A.T. zijn er twee teams. Het eerste team (‘S.W.A.T.’) begeleidt een gevangenentransport. Eén van de gevangenen heeft een beloning van 10 miljoen dollar uitgeloofd voor iedereen die hem bevrijdt. Daarom is er een tweede team (‘Huurlingen’) dat probeert het transport te veroveren en de gevangenen te bevrijden. Welk team zal succesvol zijn? S.W.A.T. of de Huurlingen?

Operation King of the Hill

Bij Operation King of the Hill reis je met jouw teamleden door de jungle. Overal zijn boobytraps en rebellen, die op jullie aan het jagen zijn. Het einddoel is ‘de Hill’, waar je wordt opgehaald. Missie: kom met je team veilig aan op ‘de Hill’ en houd ‘de Hill’ vast totdat het transport is gearriveerd.

Operation Mushroom

Bij Operation Mushroom is de omgeving radioactief geworden door kleine nucleaire bommen die door terroristen tot ontploffing zijn gebracht. Na jaren zijn sommige gebieden nog zó radioactief dat je deze alleen met speciale kleding kunt betreden. Maar in deze gebieden ligt wel veel geld, goud en cocaïne opgeslagen. Zorg ervoor dat je met jouw team zo veel mogelijk geld, goud en cocaïne vindt en schoonmaakt, en de buit naar je basiskamp brengt.

 

 

Offerte aanvragen